Wednesday, January 4, 2012

Sekadar Berkongsi.

Sebenarnya aku terlupa password blog ni, setelah dekat setahun kemudian baru aku perasan yahoo ada function untuk recover password. bapak la bangang, ahahaha!

Sudah la, malas aku nak tulis panjang-panjang. tengok gambar sudah.


Yang dalam gambar ni, ramai juga yang jadi manusia berjaya, namun tak kurang juga yang jadi tunggul kayu dan tahi ayam.

11 comments:

nuyuljana said...

tahniah kerana berjaya recover password.

heee~

bunga tulipz said...

:)

sharamli said...

nanti wat entri pasal wedding tau. huhuhu

bokbon said...

nuyuljana
terima kasih, ni nak bagitahu. gua dah jadi orang johor dah sekarang, keh keh keh.

Bunga Tulipz
:)

sharamli
aku lempang jugak karang, huhuhu.

nuyuljana said...

tahniah & selamat pengantin baru!

patut la terlupa password blog. dah ada isteri tercinta di sisi.

ceh!

bokbon said...

nuyuljana
mana datang isteri tercinta pulak dah, jangan amik port sangan dengan saparina tuh.

k.e.r.i. said...

lah, hidup lagi demo ruponyo.

bokbon said...

keri
ada lagi, sihat walafiat lagi. kah kah kah!

bokbon said...
This comment has been removed by the author.
ladysheqa said...

siot je kau.

Anonymous said...

budak hijau : SAIKO jugak kau ni ! HAHA