Tuesday, April 14, 2009

Hujan memang tak pernah miss buat Baguk kebulur, oh bukan band Hujan. Baguk Hate it.

Baguk : Apa projek malam ni?
Gua : ………………………..
Baguk : Aku lapar la
Baguk : Rasa macam nak makan lamb chop je
Gua : ……………………….
Baguk : Jom gi Kg. Baru
Gua : Wat nate apo?
Baguk : Steak house, aku belanja
Gua : oh! Jom!
Gua : Jap, meh sini aku nak comolot skit
Baguk : Babi!
Gua : Bodoh, macam la aku nak sangat. Muka macam tempeyek, hark ptuihh!!


**********

Hari ni setelah sekian lama, Baguk berhajat untuk membuat kebaikan. Rupanya jauh disudut hati Baguk, ada juga apa yang kita semua panggil kebaikan.

Gua bersyukur. Semoga dia dirahmati Tuhan.

Amiiin..




p/s : Baguk tak reti pakai garfu, dua kali garfu dia jatuh bawah meja. Kali kedua tu gua rasa nak tikam je dia, biar dia mati disitu jua. Haha..haha..ha!

17 comments:

syfasendat said...

baik sangat hati nak balas kebaikan dengan comolot.

ifahruzzaman said...

alhamdulilllah.....

aku fobia dgn chop2 ni...
aku orang yang makan chop2 dgn tgn jer....

hahhahaa.....menggong!!

nur suhana said...

hahahaha. comel la korang!;DD

BudAk hijAu said...

hahahhaha...
pi kg baru xajk!!haih..

F A R Y N said...

lenkali tlg suap2,,...baru amalan mulia..hahahaa

mrblind said...

tak payah rasa-rasa..tikam je..hahaha

Ahmad Azrin Aziz said...

laaa.. makan ayam chop rupanya.. bawak balik laa sayak ke, paha ke..
hahahaa..

TsUjUn said...

aku makan chicken chop..kat kg lama..
murah giler seyh

oranglidi said...

lu bagi je chop kick kat kepala. karang keluarla itik dan lamb yang lu idam2.

-yAmEnToS_ said...

uiiiih, nyam2

k.e.r.i. said...

jangan buat nik aziz malu wey.
haha

bokbon said...

syfasendat
gua memang pemurah. heh!

ifahruzzaman
takpe, makan dengan sudu ke, kayu ke, tangan ke, last-last jadi benda warna koko tua tu jugak.

nur suhana
memang, lagi-lagi gua. ala-ala baby gitu cute dia.

budak hijau
nanti lu dah dapat gaji, lu bagitau gua. nanti gua ajak lu pegi kg. baru sesama, orait?

faryn
tolong suap? kat baguk? tolong tendang boleh la.

mr.blind
baguk ni spesies mati cepat reput, bau busuk. sebab tu gua tak nak tikam tempat awam, nuisance nanti.

mat yen
bukan lu minat tongkeng ke?

tsujun
murah dia boleh celen tak harga air tin?

oranglidi
pegi minum appeton weight gain, tak mudah melayang sikit.

yamentos
lu bila nak abis LI?

k.e.r.i
sebab tu la gua cakap hark ptuihh!!

nuyuljana said...

ha ha.
aku rasa ko kene bukak kelas ajar pegang garfu n pisau lps ni.

nur suhana said...

wakakaka. tayah laa buat cerita tipu. x mcm baby pown? ;p

bokbon said...

nuyuljana
baguk bukan jenis suka belajar, membebel sorang-sorang gua nanti.

nur suhana
ala..tengok dalam gelap memang la tak serupa baby. heh!

balqissy said...

x paham comolot.
erk? heheh

bokbon said...

balqissy
tak faham? nak tunjuk ajar?