Monday, May 25, 2009

Berhati-hati

Bila kamu ke perpustakaan atau ke toko-toko buku, berhati-hati bila kamu terjumpa apa-apa nota yang terselit didada buku.

Tambah-tambah lagi jika ianya tertulis, jejaka kesepian mencari teman atau gadis kesunyian mencari kawan.

Kerana mungkin akhirnya kamu akan dicop sebagai buat-buat rajin membaca..demi mencari teman.

Aduh, sakit pula kepala gua ni. Nak masuk sauna la sekejap, nanti gua update lagi.

Siap lu.

15 comments:

sultan said...

aik... ada jugak macam tu. nasib baik aku jarang jejak library. haha...

SHIMI said...

itu saje kreatif cara nak cari kenalan kot
macam desperate pun ada gak..
anyway.. salam

sharamli said...

kal0 p library t0k ng0rat abg susun buku aci x?

terrarosa said...

ah kat kelantan amat sukar nak tengok spesis lelaki masuk toko buku, yg masuk pun sebab nak baca majalah free...
tak tertarik langsung wahaahaaa..

mrblind said...

ni stail bila ni..

nuyuljana said...

cara ni da lapuk kot.

aku penah tgk cite hindustan yg jalan citenye hampir sama dengan entri ko nih.

:)

srikandi said...

hahahahhahah..senget! '' "en bokbon,…kesepian & perlukan sahabat".

hahah..gitukah?

nadia said...

mcm mana ko boleh terkene HAA

butterflytwinlove said...

sauna tu..:)

CikdAzz_mulat said...

errrk..
leh senaraikn x toko2 buku bkenaan..

wakaka

balqissy said...

adkah keran akamu yang letakkan nota-nota itu?
haaa... kantoi!
:p

Ornella Abdullah said...

tidak pernah aku tahu,
mungkin aku perlu menjengah ke library.

bokbon said...

Sultan
eh ada sultan siap ada orang buat cerita lagi. hahaha!

Shimi
Waalaikumussalam..

sharamli
jangan, nanti dibalingnya buku. baik ngorat gua.

terrarosa
gua selalu masuk toko buku apa, untuk beli majalah bulan-bulan yang lepas. murah la sikit, hahaha!

mr.blind
stail bila ntah, kalau ada awek buat macam ni kat gua, gua bagi hantaran nanti dua tiga belas ringgit je, tengok la..

nuyuljana
kalau jadi kat lu kan, agak-agak lu nak amik tak nota tu?

srikandi
alah..tak buat macam tu pun gua dah tak cukup ruang nak bergerak. keluar saja rumah gadis serbu, leceh.

nadia
adala, rahsia hahaha! lu tak main masak-masak dah ke?

butterflytwinlove
kedengaran seperti anak orang mewah-mewah kan.hahaha!

cikdazz_mulat
takpe, bila lu free? nanti kita pergi sama-sama..lalala~

balqissy
ceh..mana ada, stail mengurat zaman mana la tu..

ornella abdullah
sedap la nama lu..

srikandi said...

hahahahah..uwek!

nadia said...

pencen lah.mak sudah ambil alih