Saturday, June 20, 2009

'Selamat Datang'..Ucap Skudai Penuh Sinis.

Ya, gua berjaya dalam permohonan untuk melanjutkan pelajaran.

Terima kasih Tuhan.

Sekarang gua tengah menunggu surat tawaran berserta segala mak nenek borang itu dan ini yang masih belum sampai ketangan gua, tarikh lapor diri adalah 28 jun. Tinggal lagi 7 hari.

Dengan pemeriksaan kesihatan, pengesahan itu pengesahan ini, setem hasil lagi, bla bla bla macam-macam lagilah. Habis projek gua kat rumah ni siapa mahu uruskan?.. Minta-minta semua sempat gua selesaikan.

Hoi Khaled Nordin, tidak terfikirkah lu akan kekalutan yang bakal gua lalui nanti? atau mereka-mereka yang sekapal dengan gua akan lalui nanti?

Otak udang!

32 comments:

yuyu said...

nnti kita dating kat jusco tmn U ok?

:)

Teha said...

wahhh
tahniah tahniah! :)

srikandi said...

hahah..kesian..kami rilex je.buat preparation sambil goyang kaki..hihiih..anyway,congrats!

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Bokbon,

"tahniah !",

"selamat tempohi dunia baru di Skudai, jangan lupa update lamanmu ini", "mungkin banyak cerita baru dari sana";

"selamat berjaya !".

niEna hailani said...

tahniah....
berjaya ye kamu...

nnt da cemerlang ley blunje aku yaa

LavENDer Wind said...

ingin melayangkan tahniah juga untuk kamu

**salam singgah
jempun singgah/folow blog puisi aku

DIK AN said...

Selamat berambus ke neraka. Hahahah!

The Spiral Eyes said...

tahniah bok bon,semoga ia menjadi permulaan kehidupan baru mu,selamat berusia 20 tahun

syfasendat said...

selamat ke johor! johor boring. danga bay lagi lah boring.

F A R Y N said...

congrate darling!!!!

abuyusof said...

tahniah & selamat maju jaya.. perjalanan masih jauh sedangkan kenderaanmu sedang bergerak pelahan-lahan..

paiseh said...

khaled nordin jawab..." ko nak blajar tak??"

en_me said...

tahniahnyerrr.. salammms

nota.kematian said...

eh, DPLI ke?
eh, eh.. ke bukan...

:D

Ahmad Azrin Aziz said...

mana khaled nordin ni, gua nak kasi dia makan pasir!!

tasikmerah said...

tahniah2.

amik master ke nih...? :)

ShaZMi said...

hadapi dugaan dengan kesabaran. selamat berjaya.

k.e.r.i. said...

nanti dah khatam belajar, reti-reti lah reka laman rumah aku.
saing-saing, FOC je kan.

mEiZ AraNda said...

tahniah bro
blajar rajin2...;P

nuyuljana said...

hehe.

congratulation.

nnt buleh lepaking kt jusco tmn u.

;)

Belly-Button said...

sambung course ape bokbon?
haha i like d word bokbon!! ;P

Anonymous said...

Belajar rajin2 bila BESAR nanti boleh jadi doktor. Hihihi.

Pyanhabib said...

tahniah!
pegi sekolah, mengaji pandai-pandai!

bokbon said...

yuyu
ok saja, lu dah keje nanti belanja gua chicken chop. kehkeh!

Teha
wahh! terima kasih terima kasih.

srikandi
lu takpe la buleh rilek, gua ni ha dah migrain dah heh!

zulkifli mohamed
Terima kasih saudara, ada..mesti ada. InsyaAllah..

niena hailani
terima kasih, belanja? kawen jom, nak?

lavender wind
terima kasih, kamu mesti wangi kan?

Dik An
gua heret lu sekali, mahu? takut la tu..

the spiral eyes
sampai ati lu pasa, kata gua umur 20 tahun, mahu kena tumbuk tak?

syfasendat
gua boleh lepak pontian, makan nenas banyak-banyak.

faryn
alolololo..
congrate je ke?

abuyusof
terima kasih bang, harapnya kenderaan ni selamat sampai..

bokbon said...

Paiseh
gua jawab "nak rasa makan nasi guna tiub?"

en_me
terima kasih, salam..

nota kematian
apa eh eh? melatah ke? hahaha..
bukanla, sambung buat ijazah.

mat yen
gua nak cangkul belikat dia, biar dia sakit sampai sikit lagi nak jadi gila..

tasik merah
terima kasih, buat ijazah la..

shazmi
dah naik migrain gua menahan sabar..

keri
ah..lepas air dengan rokok pun jadila, kehkeh!

miez aranda
terima kasih ;)

nuyuljana
sama-samalation..boleh saje ;)

Belly button
sama macam diploma jugak. QS.
cute kan nama tu, macam tuan dia jugak la, heh!

IS
ye, doktor bangunan :)

pyanhabib
terima kasih bang pyan, tak mengaji pandai-pandai nanti. takut kena cangkul dahi, heh!

Lionel Azry said...

lu jangan lupa datang lepak bilik gua!
nnt ape2 hal gua update ngan lu

-ketua blogger setan skudai-

rOhock said...

good luck bro

rOhock said...

good luck bro

Anonymous said...

tahniah weyh

balqissy said...

da setaun blah dari skudai. tapi, rindu oh.

terrarosa said...

weh guano crito lani ?
selamat dah ko ?
ko sero nok kelik klate...

kikikiii

p/s tabahkan hati wei...

pye:rudz said...

fuh, kalau aku jadi kau dah jatuh kategori sirih pulang ke gagang tu hahaha.