Tuesday, December 9, 2008

It's very good

Lepas sembahyang raya tempohari, semestinya ada khutbah raya. Pastu ada jamuan sikit kat surau.

Tak cakap banyak, gua gi amik bihun sama keropok goreng. Gi cari port, landing situ, hadap.

Tengah gua sibuk menyantap, datang sorang budak ni dok tepi gua. Muka macam anak mustafa kamal. Haha..haha..ha..tau-tau je gua. Gua agak dalam 5 tahun gitu la kot umur dia. Ditanyanya gua

"what do you eat?"

"haa..."

"i said, what do you eat?"

"bihun goreng dengan kopok goreng"

"mee too, its very good, tau tak apa itu its very good?"

"apa?"

Haih..anak sapa la ni, boleh dia tanya gua gitu. Tak ngaji sekolah gamaknya dia ingat gua ni. haha.. tapikan, esok-esok, kalau anak gua gitu, mesti gua best kan?

12 comments:

[ Eclipse ] said...

budak : its very good is very delicious~!!!

srikandi said...

hahahhah..hebat kan?ah..my future sons and daughters g2 jgk nnt..hoho..
anyway,xleh ada makanan free,mesti nak cepat je awk nih..hihi

The Spiral Eyes said...

its good,its A..
the food will be more delicious if you eat them with me

ahmdsyhmi said...

haha..kalau aku, da kena backhand da budak tu.. tak pun uppercut versi rocky balboa.

*aku tkleh dignggu ketika makan.

bokbon said...

eclipse
ewah, ntah-ntah lu kot jadi budak tadi? haha..

srikandi
kenapa mesti son'S'? kenapa mesti daughter'S'? son = 6? daughter = 6? ohoii!! produktif, bagus.

cik pasa
tau dek mama juwie nanti, ribut karier lu.

ahmdsyhmi
kalau dia teruskan lagi, memang gua hajat nak kasi jugak.

srikandi said...

hahahahahh..senget!!!

bokbon said...

srikandi
haha..haha..ha..
murah rezeki ye esok-esok.

The Spiral Eyes said...

mama juwie dah pencen kamu ni..dengar cite bokbon ada affair sama mama juwie?

-yAmEnToS_ said...

huih..dasat2.kcik da pandaiii

bokbon said...

cik pasa
ah lu ni, lu pengganti fasha sanda, bukan pengganti mama juwie. ke situ plak..

yamentos
lu tanak anak gitu?

The Spiral Eyes said...

sesekali membuat fitnah,seronok rasanya,lagi lagi kalau mangsanya seperti kamu,bok bon..nama kamu siapa ya,setapa ke?

bokbon said...

nama penuh, ricardo. nama glamer gua, shawn.