Friday, December 12, 2008

Mari gua settlekan 3

Gua kena tag lagi, kali ni oleh cik pasa, lagi.

Tapi takpe, disebabkan gua baru lepas makan nasik, mari sini gua settlekan. Sapa-sapa yang membaca entri gua ni, kalau lu semua ada tag yang belum dijawab. Sila jawab segera kemudia tag cik pasa banyak-banyak. Sampai pat lima nam kali pun takpe. Biar dia kelemasan menjawab tag, haha..haha..ha..

Ok, cukup sekadar disitu carutan gua. Meh nak layan tag plak

Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.
(berkenaan pengganti fasha sanda)

  1. Nama blog dia The Spiral Eyes
  2. Nenek dia dok teganu
  3. Penah tipu sorang laki-laki nama azman, last-last kantoi. haha..
  4. Seorang cikgu bahasa inggeris
  5. Dah pegi Mekah dah pun (bila gua nak pegi jugak ni)
  6. Pakai jam kaler oren yang gua tak tau jenama hapa
  7. Pernah tersua dengan modes terbuang dikala mengambil angin pantai
  8. Pernah ada pakwe india, tapi clash sebab bola sepak. jadah bola sepak? sekarang ni pakwe dia orang amerika, ada kucing plak tu.
  9. Pernah terlompat-lompat gara-gara dapat hadiah hanset csl.
  10. Ayah dia seorang lelaki yang pakai spek mata.

Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.
  1. Suka makan nasi goreng sama telur mata cicah kicap cap kipas udang.
  2. Pernah disukai atau digilai laki-laki, macam setan ok pengalaman gua yang itu.
  3. Penggemar peter stuyvesant, skang ni dah jadi kent ok.
  4. Ada 2 henset. 1 celcom, satu lagi pun celcom jugak.
  5. Beragama Islam
  6. Jangan tak tau, gua pernah amik upah ajar budak-budak mengaji.
  7. Mereka-meraka yang berumur lebih tua dari gua, selalu panggil gua abang. Jadah lu?
  8. Masa sekolah menengah, ada seorang lahanat obes memanggil gua hellboy, gara-gara muscle gua yang berketul. hellboy? lu gila?
  9. Pernah satu ketika semasa disekolah menengah gua pegi sekolah pukul 8, lepas waktu rehat je gua balik umah selama 2-3 minggu berturut-turut. tak pernah terkantoi.
  10. Sangat benci kepada manusia yang lembab gila babi ketika berada di traffic light, tak Kuala Lumpur langsung!

At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

Gua tak nak fikir gua mampu untuk tag sampai 10 orang, sikit-sikit cukupla. Ni ha..
  1. Ahmad Azrin Aziz
  2. Datuk seri
  3. Anak cikgu Shaari
  4. Nadiah a.k.a Dinot
  5. saya qaisara
Selamat mengetag!

22 comments:

F A R Y N said...

wah..ko pakai celcom yer...
lagi mnyerlah aku nak ngorat ko..
hahaha

bokbon said...

ah faryn~~~

(tak dapat gua gambarkan dengan kata-kata)

The Spiral Eyes said...

kamu berskandal disini ya...aku suh tanya sokaln ,skali menderu orang tanya aku soklan..pengsan la aku nak jawab hari ni..mampus gitu (gaya bokbon)

bokbon said...

haha..haha..ha..
cis, buat modal kutuk gua ye. jahat gitu!

nur suhana said...

bokbon, lapar): heheh, nak gak btaw walaupown x patut..

nur suhana said...

minta ym?

bokbon said...

ym? sori..gua kat umah memang xleh nak ym ym nih, bapak gua anti. nanti internet jadik slow.
lapar? malam-malam ni minum air masak je dah la, jangan jadi macam gua. pukul 1 pagi pun kuar makan lagi, tengok apa dah jadi kat gua skang..
nak YM kalu, tunggu gua balik KL, itu time, dunia ni gua yang punya..hahahaha..

nur suhana said...

hehe. buleh buleh(:

The Spiral Eyes said...

kamu patut ber ym sama aku bok bon,aku ini lebih wajib

F A R Y N said...

marilah syg ku bokbon..
kita bercelcom sampai bil melambung2..hahahaha

The Spiral Eyes said...

aku bermaxis,tak pelah bok bon demi cintamu padaku...

Ahmad Azrin Aziz said...

bokbon.. gua rindu la kat lu.. serius.. hahahahaa..

nanti2 gua jwb lu punya tag tu ye..

:)

The Spiral Eyes said...

ahmad azrin ,kamu gaykah...patut jangan sama bok bon...beliau lesbian


(pitenah yang nyata)

[ Eclipse ] said...

hoK aLoh XD~!! aku x pergi pon kiamulai tu. ma aku cakap, x yoh susah2 yb tau pompuan nie bahaya kuar mlm2 haha

srikandi said...

hah?ank ckgu shaari?sape sape?hahahhaha..senget!

bokbon said...

nur suhana
sabar ye, haha..

faryn
gua miskin faryn, pakai topup je. pakai bil kalu, sebulan, dua bulan blacklist nama gua.

cik pasa
satu sms 20 sen?
hmmmm...nak call?
tsskkk. nanti la, haha..

a.a.aziz
gua tak heran, ramai yang rindu kat gua. yang sms gua "rindu la" padahal gua takde save pun nombor tu pun ramai..

cik pasa
lu ingat gua ni the scissor sister ke?

dinot
ceh..gua jugak terkedek-kedek pegi.

fateen
ada la sorang gadis tu, kat depan dia, gua invisible man.

The Spiral Eyes said...

ah kamu sama si sister tu bukan ada beza mana pun

bokbon said...

ceh..banyak bezanya, yang nampak yang tak nampak.

The Spiral Eyes said...

aku paham yang satu itu

bokbon said...

hahah..

The Spiral Eyes said...

lama gelak kamu tu bokbon....sungguh memahami

bokbon said...

lu ni cik pasa, mestila gua sangat paham.