Thursday, December 4, 2008

Ni apa jadahnya ni?

Sampai nak berbini pun nak buat iklan suruh sms lu? lu bengap ke? tak cukup-cukup lagi duit yang lu dapat hasil duit kredit sms rakyat Malay-sial ni?

Yang astro tu pun satu hal, bangang! orang-orang yang sms tu dua hal, bangang jugak!

Tolong tunjukkan kat gua, dimana kebaikan semua ni, kalau ada. Kepada yang berkuasa, cukup-cukup la memperbodohkan orang Malay-sial ni. Kepada yang takde kuasa, cukup-cukup la jadi bodoh. Lu tak bosan ke?

Kepada yang sibuk nak sms sempena dia nak berbini ni, sila angkat jari tengah lu kemudian jolok lubang bontot lu sendiri.

Ah..sapa lagi kalau bukan mawi.

hark ptuuiiihhhhh!!!!!!!

6 comments:

F A R Y N said...

aku sanggup abiskan bil aku untuk AFUNDI BOKBON..yey...

The Spiral Eyes said...

bukan undi aku..taik ayam kamu faryn

slumbeRAJA said...

wah, marah betul ngan mawi.. hehe

salam singgah dari slumbeRAJA. :D

bokbon said...

Faryn
yeah, nanti gua dah di puncak. gua akan sebut nama lu kat wartawan ngan peminat gua, sabar.

The spiral eye
rilek ar cik pasa sanda, gua pun nak top juga. err..jgn tarik rambut gua lepas tu humban gua dalam swimming pool dah la.

slumberaja
mana tak marah, dia la pemangkin projek pembodohan orang malay-sial ni.

eh, gua dah link blog lu, cepat link blog gua, cepat gua kata! cepat!

The Spiral Eyes said...

kamu begitu bok bon,tangan aku sahaja sebesar peha kamu...

bokbon said...

hahaha..lu ni cik pasa.